Far – godt fra start Apk

1.1.0

Download APK
0/5 No votes
Version
1.1.0
Updated
July 9, 2021
Requirements
4.4 ve sonrası
Size
62M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

nblg stp dk kfs far

Far – godt fra start Apk

Far – godt fra begin er udviklet af komiteen for sundhedsoplysning i samarbejde med daddyo-bloggerne kasper susaa og laus risby sørensen samt danske fysioterapeuter. Appen er udviklet med støtte fra trygfonden.
 


med far – godt fra start får du al den facts, du har brug for, for at komme godt igennem barsel, bleskift og babymos. Appen guider dig igennem babyjunglen og giver masser af gode råd, statistics og proposal til alt fra træningsøvelser med child, nyttige redskaber og konflikthåndtering i parforholdet.

barnets bathroom 
i barnets lavatory kan du gemme billeder og minder fra dit barns første år. Du kan nemt markere de vigtigste milepæle, og gemme eller printe bogen i et flot layout.

Far – godt fra start Apk 2021

appen beskriver danske forhold og er i overensstemmelse med de danske anbefalinger vedrørende graviditet og spædbarnsernæring.

se også vores to andre apps, gravid og min infant, for yderligere nyttig data og brugbare funktioner. Benytter din partner gravid eller min baby, kan du bruge den samme profil til at logge ind i a ways, så i kan dele indhold. 


oplever du udfordringer med appen, eller har du spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så skriv til os på a long [email protected] Dk.

Download links

How to install Far - godt fra start Apk APK?

1. Filing the downloaded Far - godt fra start Apk APK file.

2. To Upload.

3. Pay attention to the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.